به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ؛ وزیر صنعت معدن و تجارت در حاشیه سفر به فیروزکوه با اعلام این مطلب گفت : علیرغم تحریم های موجود ؛ از ابتدای امسال ؛ حدود 14 میلیارد دلار کالا و خدمات از استان تهران به خارج از مرزهای کشورصادر شده است
محمد شریعتمداری افزود :برای حمایت از کالاهای ایرانی ؛ از تحریم ها و تهدیدها بعنوان فرصت بهره گرفته ایم و در این میان ؛ واردات 1339 قلم کالا را که عمدتا صنایع غذایی است به داخل کشور ممنوع اعلام کرده ایم .
او گفت : هم اکنون 9600 واحد صنایع غذایی و تبدیلی در کشور فعالیت دارند که برخی از آنها با کمتر از 70 درصد ظرفیتشان فعالیت دارند.
وزیر صنعت معدن و تجارت افزود : با ممنوعیت واردات این قلم کالاها که به اندازه کافی در کشور تولید می شود و یا اینکه نیازی به واردات آنها نیست ؛ مسلما فعالیت این واحدها صد درصدی شده و کالاهای آنها جایگزین کالاهای خارجی در نزد مصرف کنندگان خواهد شد.
شریعتمداری گفت : اختصاص 1300 میلیارد تومان منابع در بودجه سال 97 برای مشوق های صادراتی هم از دیگر حمایت های دولت از تولید کنندگان و تولیدات ایرانی است.
او افزود : هزار میلیارد تومان از این اعتبار بصورت صد در صد جذب شده و در اختیار صادر کنندگان قرار میگرد تا با تقویت صادرات ؛ زمینه رقابت کالاهای ایرانی در خارج از کشور هم فراهم شود.
وزیر صنعت معدن و تجارت با تاکید بر برخورد با صنوف گرانفروش گفت : بدون تردید برای اجحاف و گرانفروشی در کنار مردم و در مقابل کسانی هستیم که از شرایط موجود سوء استفاده میکنند و نرخ ها را تغییر می دهند.
شریعتمداری در ادامه افزود : با مصوبه اخیر هیات وزیران کلیه واحدهای مزاحم صنفی که در محدوده شهر قرار دارند در مجموعه شهرک های موجود در منطقه پیشوا ؛ ورامین و پردیس جای خواهند گرفت
او گفت : این اقدام علاوه بر ایجاد شرایط مطلوب تر زیست محیطی ؛ تمام این واحدها را به صورت متمرکز در شهرک ها قرار می دهد.
امروز وزیر صنعت معدن و تجارت در سفر یکروزه خود در راس هیاتی از واحدهای تولیدی صنایع غذایی سن ایچ و شیوا فیروزکوه بازدید کرد و پای درد و دل صنعت گران این شهرستان نشست .